Udskiftning af siderude eller bagrude på biler

Hos Nordens Autoglas i Roskilde tilbyder vi udskiftning af siderude eller bagrude på din bil eller din lastbil. Vi kører rundt i Jyllinge, Hedehusene, Taastrup og på hele Sjælland for at udføre udskiftning af bagrude eller siderude.

Det betyder, at vi kan udskifte dine ruder, imens du er på arbejde eller hjemme hos dig selv. Vi tilbyder udskiftning af forrude og bagrude på alle bilmærker og bilmodeller.

Vi sikrer en grundig og korrekt udskiftning af siderude

​Vi udfører udskiftning af side- og bagruder, det er typisk efter tyveri og hærværk, men også ved ulykker. Det er relativt simpelt, men døren skal naturligvis skrues fra hinanden. Den største udfordring er, at sideruder, som alt andet glas, splintre, når de smadres. Vi anvender naturligvis professionelt værktøj, ligesom vi benytter anerkendte produkter til rudeskift.

Der kommer med andre ord til at være glasskår og glassplintre inden i selve døren, på gulvet og på sædet.
Derfor skal man vide, hvad man gør, når døren og bilen skal renses for glasskår i forbindelse med en udskiftning af siderude.

Vi sørger for at støvsuge bunden af døren for glasskår, så der ikke er mislyde, når døren åbnes og lukkes. Samtidig renser vi listerne i dørrammen.

Bestil en tid eller få mere information her

Ønsker du at høre mere om vores udskiftning af siderude og bagrude, høre om vores priser eller bestille en tid, så kontakt os helt uforpligtende på telefon 40 41 82 02, på e-mail nordensautoglas@live.dk eller via vores kontaktformular nedenunder.

Interesseret i et gratis tilbud?

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.​​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Nordens Autoglas​på Facebook

Følg os og få større indblik i vores hverdag.

Om Nordens Autoglas

Nordens Autoglas v/Jannek Mick Hammerdorf

CVR: 31134382