Udskiftning af forrude på biler, varevogne og lastbiler

Hos Nordens Autoglasi Roskilde tilbyder vi udskiftning af forrude på din bil, din varevogn eller din lastbil. Vi tilbyder forrude-skift af bilruder, udskiftning af sideruder samt reparation af stenslag og revne i forrude på alle bilmærker og alle bilmodeller.

Vores kunder kommer blandt andet fra Hedehusene, Taastrup og hele Sjælland, men vi kører gerne ud til dig på hjemmeadressen eller arbejdspladsen, hvis du ønsker det.

Ved større revne i forrude bør du få et forrude-skift

Der kan være flere årsager til en udskiftning af forrude, men det er typisk på grund af revner eller stenslag, og i mange tilfælde er det ulovligt at køre rundt med revner i forruden. 

Dertil kommer trafiksikkerheden, fordi en forrude blandt andet har til formål at holde din airbag inde i bilen ved en eventuel kollision. Derfor bør du ikke vente for længe med at få en ny bilrude monteret.

En udskiftning af forrude handler ikke blot om et nyt stykke glas. Forruder på moderne biler er en bærende del af karosseriet, og derfor bør dit rudeskift udføres af en fagmand.

Et korrekt og ordentligt udskiftning af en revnet forrude er afgørende for den strukturelle styrke af din bil, ligesom forruden samtidig skal sikre dig og dine passagerer i tilfælde af en større ulykke.

Det er dog langt fra altid, at det er nødvendigt helt at udskifte forruden. Har du fået et stenslag, kan det nogle gange være nok at reparere skaden. 

Hvad koster reparation af stenslag?

Vi tilbyder også reparation af stenslag til en billig pris – nemlig kun 350 kr., og så tager det tilmed kun 15-20 min.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på udskiftning af forrude

Har din bil fået en revne i forruden? Ønsker du priser, mere information eller et uforpligtende tilbud, hører vi meget gerne fra dig. Ring på telefon 40 41 82 02 for at få et godt tilbud på et forrude-skift eller for at aftale en tid. 

Du kan også skrive til os på e-mail nordensautoglas@live.dk, via kontaktformularen nedenunder eller komme forbi vores værksted.

Interesseret i et gratis tilbud?

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Nordens Autoglas​på Facebook

Følg os og få større indblik i vores hverdag.

Om Nordens Autoglas

Nordens Autoglas v/Jannek Mick Hammerdorf

CVR: 31134382