Reparation af stenslag hos os eller hjemme hos dig

Hos Nordens Autoglas i Roskilde tilbyder vi reparation af stenslag på din forrude. Vi kommer gerne ud på din arbejdsplads eller hjem til dig i Hedehusene, Jyllinge, Taastrup og overalt på hele Sjælland. Vi kan selvfølgelig også tilbyde udskiftning af forrude, hvis det ikke er muligt at reparere stenslaget.

Det er meget vigtigt med en reparation, før der kommer revner

​De fleste bilejere kender til stenslag, især hvis man kører langt hver dag, og det gælder især ved færdsel på trafikerede veje. Stenslag er normalt ikke farligt for trafiksikkerheden, men de kan blive det, hvis ruden ikke får en reparation hurtigst muligt. Dertil kommer, at det ikke ser pænt ud med revner i sin forrude.

Vind og vejr kan gøre, at disse små hakker i forruden kan udvikle sig til revner, og hvis det først er sket, så vil det blive nødvendigt med en udskiftning af forrude. Dette tager længere tid, og det er langt dyrere.

Hvis du ikke har mulighed for en omgående reparation af stenslag, bør du lukke stenslaget af med et stykke klart tape, mens ruden er tør.

i tilbyder konkurrencedygtige priser på reparation af stenkast. Det tager 15-20 min og koster kun 350kr.

Bestil tid til reparation af stenslag hurtigst muligt

Du bør ikke vente for længe med en reparation eller udskiftning, hvis forruden på bilen har fået et stenslag, da det kan have alvorlige konsekvenser.

Kontakt os på telefon 40 41 82 02 for at aftale tid, for at få mere information om reparation af stenslag eller høre mere om vores priser. Alternativt kan du skrive til os på e-mail nordensautoglas@live.dk, via kontaktformularen nedenunder eller besøg vores værksted i Roskilde.

Interesseret i et gratis tilbud?

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.​​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Nordens Autoglas​på Facebook

Følg os og få større indblik i vores hverdag.

Om Nordens Autoglas

Nordens Autoglas v/Jannek Mick Hammerdorf

CVR: 31134382